Hi there!
I haven't written for a while and now I'm back with a 5-cereal risotto. This cereal mix is also good for a salad or a soup, and it's quick to cook, it takes only 12 mins. ;)
I made a simple risotto, because I like to taste every single cereal - wheat, spelt, barley, rice and oat - but you can add some veggies like peas or carrots to make this dish more colourful.
Ingredients
- 80 gr of cereal mix per person
- 1 stock-cube
- evo oil
Directions
- Roast your cereal mix in a skillet - if you like, you can roast it with onions and herbs browned in oil.
- Bring some water to the boil and add your stock-cube.
- Add the broth to the cereal mix little by little.
- After 12 mins, it's ready. You can add a knob of veggie butter, if you like.
(But in this case, it's better to cook your cereals in salted water and drain them)
Enjoy!
Ciao ciao gente!
Manco da un po', ma ora sono tornata con questo risottino ai 5 cereali, ottimo sia per piatti freddi che caldi. Si prepara in 12 minuti, contiene grano, farro, orzo, riso e avena e vi potete aggiungere tutti gli ingredienti che volete - io l'ho fatto semplice perché mi piace assaporare i cereali! ;)
Ingredienti
- 80 gr di cereali a persona
- 1 dado
- olio evo
Preparazione
- Tostate il riso in una padella - se vi piace con un soffrittino.
- Portate a ebollizione dell'acqua e aggiungetevi il dado.
- Pian piano aggiungete il brodo al riso.
- Dopo 12 mins è pronto. Potete mantecare con una noce di burro vegetale, se volete.
Enjoy!
Nessun commento:
Posta un commento